Smartweld Center helpt mee bij het COVID-19 vaccinproductieproces

Terwijl de wereld de strijd tegen de COVID-19 pandemie voortzet, kan het belang van efficiënte vaccinproductie en -distributie niet genoeg worden benadrukt. Bij Smartweld Center begrijpen we de behoefte aan duurzame en betrouwbare apparatuur in de farmaceutische industrie. Daarom zijn wij trots op ons aandeel in de roestvrijstalen productielijnen voor vloeibare CO2, speciaal ontworpen om te helpen bij het COVID-19 vaccinproductieproces.

Onze Smartweld Center productielijnen zijn gemaakt van AISI316 roestvrij staal. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen corrosie, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik met vloeibare CO2. Ons team van deskundige ingenieurs heeft onvermoeibaar gewerkt om apparatuur te ontwerpen die efficiënt, gemakkelijk te reinigen en in staat is om de ontberingen van het vaccinproductieproces te weerstaan.

Smartweld Center begrijpt dat de farmaceutische industrie zich moet houden aan strikte voorschriften om de veiligheid en doeltreffendheid van hun producten te waarborgen. Onze apparatuur voldoet aan alle noodzakelijke regelgevende normen volgens PED, waardoor de apparatuur veilig, betrouwbaar en van de hoogste kwaliteit is. De lassers hebben meer dan 1000 lassen gelast om de hele installatie te vervaardigen, inclusief 10% radiografische tests voor werkplaatslassen en lassen op het terrein.

Onze roestvrijstalen productielijnen voor vloeibare CO2 zijn niet alleen beperkt tot de productie van COVID-19 vaccins. Ze kunnen worden gebruikt voor de productie van andere vaccins, biotechnologische producten, medische apparatuur en zelfs voedingsmiddelen en dranken.

Kortom, investeren in de roestvrijstalen productielijnen voor vloeibare CO2 van Smartweld Center is een investering in de toekomst van de vaccinproductie van COVID-19 en meer.
Door te kiezen voor Smartweld Center kunt u erop vertrouwen dat u apparatuur krijgt die duurzaam en efficiënt is gebouwd en voldoet aan strenge regelgevende normen.

Neem voor meer informatie over onze producten en diensten contact met ons op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *