https://smartweldcenter.be/wp-content/uploads/2020/11/img-floater-brown-huge.png

LAS- EN PRODUCTIEDIENSTEN VAN TOPKWALITEITProjecten - IndustrieelProjecten - Industrieel

Leveren van uitstekende oplossingen voor een breed scala aan industrieën waaronder bouw- en spoorwegindustrie, (petro)chemie, pijpleidingen, offshore, energie- & staalsector
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Smartweld Center, uw partner voor las- en productiediensten van topkwaliteit

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van uitstekende oplossingen voor een breed scala aan industrieën, waaronder bouw- en spoorwegindustrie, (petro)chemie, pijpleidingen, offshore, energie- & staalsector. Met expertise in het lassen van diverse materialen, van koolstofstaal en roestvrij staal tot exotische legeringen zoals nikkellegeringen, zijn wij uw vertrouwde partner voor al uw lasbehoeften.

Ons hoogopgeleide team van lassers en lasingenieurs heeft jarenlange ervaring en expertise in het uitvoeren van complexe lasprojecten. We maken gebruik van ultramoderne apparatuur en geavanceerde technieken om nauwkeurige, betrouwbare en kwalitatieve lassen te leveren die voldoen aan de industrienormen en deze zelfs overtreffen.

Smartweld heeft de mogelijkheden om projecten van elke omvang en complexiteit aan te kunnen. Onze uitgebreide reeks lasservices omvat:

 • Lassen voor de bouwindustrie volgens EN1090-1 & EN1090-2
 • Lassen van piping: onze expertise strekt zich uit tot het lassen en fabriceren van pijpleidingen, waarbij wij zorgen voor lekvrije verbindingen, superieure verbindingsintegriteit en naleving van de industriële voorschriften volgens EN en/of ASME, van voedingsindustrie tot industriële buisleidingen.
 • Lassen voor de spoorwegindustrie: Smartweld Center biedt precisielasservices voor spoorweginfrastructuur, rollend materieel en componenten, waardoor veiligheid, betrouwbaarheid en naleving van strenge spoorwegnormen worden gegarandeerd, conform EN15085 reeks.
 • Lassen voor de offshore-industrie: onze lascapaciteiten omvatten de offshore sector, waar we lassen van hoge kwaliteit leveren voor onderzeese constructies, platforms en apparatuur, met een focus op corrosiebestendigheid en duurzaamheid.
 • Lassen voor de chemische industrie: wij zijn gespecialiseerd in het lassen van componenten die worden gebruikt in de chemische industrie, waarbij we zorgen voor de compatibiliteit van materialen, weerstand tegen chemische corrosie en naleving van industriespecifieke vereisten.

Bij Smartweld Center zijn we toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid in elk aspect van onze service. Wij geven prioriteit aan klanttevredenheid en werken nauw met u samen om uw specifieke eisen te begrijpen, zodat onze lasoplossingen op één lijn liggen met uw projectdoelen en tijdlijnen. Ons team is toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en professionaliteit tijdens het gehele lasproces.

Smartweld Center staat garant voor:

 • Hoogopgeleide en ervaren lassers
 • Geavanceerde lasapparatuur
 • Naleving van industriële voorschriften en normen
 • Efficiënt projectbeheer en tijdige levering
 • Concurrerende prijzen en kosteneffectieve oplossingen
 • Uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning
https://smartweldcenter.be/wp-content/uploads/2021/06/IMG_20210512_154644_2-320x427.jpg
https://smartweldcenter.be/wp-content/uploads/2023/08/IMG-20230719-WA0002-1-320x320.jpg

Neem contact op met Smartweld

+32 498 15 69 38

Pantserschipstraat 171-175
B 9000 Gent
+32 498 15 69 38 - Michel
+32 475 62 45 26 - Yves
michel.remon@smartweldcenter.be
yves.remy@smartweldcenter.be

Social media

https://smartweldcenter.be/wp-content/uploads/2022/03/Contact_3_v2_LR.jpg