https://smartweldcenter.be/wp-content/uploads/2020/11/img-floater-brown-huge.png

PRODUCTIE VAN ARCHITECTURALE EN DESIGN ONDERDELENProjecten - Architectuur & DesignArchitectuur & Design

Uitwerken van innovatieve oplossingen in design, vervaardiging en installatie van elementen voor industriebouw, HORECA & particulieren
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Smartweld Center, de specialist in ontwerp, productie en installatie van elementen voor industriebouw, HORECA & particulieren

Bij Smartweld Center zijn we gepassioneerd over het transformeren van ruimtes in verbluffende kunstwerken. Als toonaangevend ontwerp- en productiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van uitzonderlijke leuningen, wandfacades, interieurelementen en poorten die zowel schoonheid als functionaliteit toevoegen aan elke omgeving. Met onze niet aflatende inzet voor kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid brengen wij uw visie tot leven.

  • Uitmuntend ontwerp

Ons team van bekwame ontwerpers en stielmannen zijn experts in het creëren van boeiende ontwerpoplossingen die de esthetische aantrekkingskracht van uw ruimtes vergroten. We begrijpen dat elk project uniek is en we zijn er trots op dat we Uw ideeën kunnen omzetten in tastbare meesterwerken. Of je nu op zoek bent naar modern minimalisme, tijdloze elegantie of gedurfde en artistieke statements, wij hebben de expertise om uitzonderlijke resultaten te leveren die je verwachtingen overtreffen.

  • Leuningen, balustrades & handrails

Onze leuningen zijn niet alleen veiligheidsvoorzieningen; het zijn kunstuitingen. Wij vinden dat leuningen naadloos in de omgeving moeten passen en tegelijkertijd de nodige ondersteuning moeten bieden. Met ons brede scala aan materialen, afwerkingen en ontwerpopties kunnen we leuningen maken die niet alleen functioneel maar ook visueel verbluffend zijn en een vleugje verfijning toevoegen aan trappen, balkons,…

  • Gevelbekledingen

De buitenkant van een gebouw is de eerste indruk. Met onze innovatieve geveloplossingen kunnen we gewone structuren omtoveren tot architecturale hoogstandjes. Ons team blinkt uit in het combineren van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om visueel boeiende gevels te creëren die uw unieke stijl weerspiegelen. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak en modern ontwerp of een harmonieuze mix van traditionele en hedendaagse elementen, wij hebben de expertise om uw visie werkelijkheid te laten worden.
Smartweld Center is een erkend partner van Bplan (www.bplan.pt) voor de BeNeLux.

  • Interieurontwerp

Uw binnenruimtes verdienen het om net zo buitengewoon te zijn als u bent. Wij bieden een uitgebreide reeks interieuroplossingen die functionaliteit, esthetiek en comfort naadloos integreren. Van op maat gemaakte meubels en verlichtingsarmaturen tot boeiende muurbehandelingen en unieke accenten, ons team werkt nauw met u samen om interieurontwerpen te creëren die uw persoonlijkheid weerspiegelen en de sfeer van uw ruimte versterken.

  • Poorten & hekwerk

Maak een statement met onze prachtige poorten die elegantie en veiligheid toevoegen aan je eigendom. Wij begrijpen dat poorten niet alleen barrières zijn, maar ook de toegangspoorten tot uw persoonlijke heiligdom. Of je nu een grootse entree, een modern en strak ontwerp of een charmante en rustieke uitstraling wenst, onze bekwame ambachtslieden maken zorgvuldig poorten die perfect passen bij je bouwstijl en zowel veiligheid als visuele impact bieden.

  • Kwaliteit is een prioriteit

Bij Smartweld Center hechten we het grootste belang aan kwaliteit. Van de selectie van eersteklas materialen tot de precisie van ons vakmanschap, we sluiten nooit een compromis over het leveren van uitmuntendheid. Elk project wordt uitgevoerd met nauwgezette aandacht voor detail, zodat het eindresultaat een meesterwerk is dat de tand des tijds doorstaat.

Smartweld verwerkt zowel staal, RVS en aluminium.
Voor RVS en aluminium beschikt Smartweld Center over een clean room atelier.

B-Plan laser cut out
B-plan laser cut out
B-Plan laser cut out

Neem contact op met Smartweld

+32 498 15 69 38

Pantserschipstraat 171-175
B 9000 Gent
+32 498 15 69 38 - Michel
+32 475 62 45 26 - Yves
michel.remon@smartweldcenter.be
yves.remy@smartweldcenter.be

Social media

https://smartweldcenter.be/wp-content/uploads/2022/03/Contact_3_v2_LR.jpg